Diensten

Beaujean & de Vos b.v.

Beaujean de Vos is sinds 1 Januari 2022 gestopt met particulieren werkzaamheden zodat we al onze energie in de projecten kunnen stoppen en zo de kwaliteit nog verder verhogen. De jarenlange ervaring betreffend onze diensten op het gebied van: loodgieterswerk, sanitaire installaties, verwarming en koeling en mechanische ventilatie, wordt hieronder per discipline benoemd en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Loodgieterswerk

Onder loodgieterswerk wordt onder andere verstaan het aanbrengen van hemelwaterafvoeren, rioleringen & waterleidingen. 

 Sanitaire installatie

Voor het leveren en aanbrengen van het benodigde sanitair in utiliteitsgebouwen en woningbouwprojecten bent u bij Beaujean & de Vos aan het goede adres.
Het te leveren sanitair kan zijn voorgeschreven door u, of de kopers kunnen via een showroomproject sanitair uitkiezen. Beaujean zorgt dan dat het leidingwerk voor het uitgezochte sanitair op de juiste positie wordt aangebracht.

 

Verwarming en koeling

Voor zowel de utiliteits- en woningbouwprojecten biedt Beaujean & de Vos de volgende verwarmings- en koelingsmogelijkheden aan: elektrische CV-ketel, elektrische radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, luchtbehandeling en WTW (WarmteTerugWinning) installaties.

De warmtepomp verwarmt de woningen en zorgt voor warm water zonder gas, door warmte uit grondwater of de lucht te onttrekken. Daarnaast kunnen sommige warmtepompen gebruikt worden voor een topkoeling. Een warmtepomp is duurzaam, zorgt voor besparing op de energiekosten en onder bepaalde voorwaarden is er subsidie mogelijk voor de warmtepomp. Beaujean & de Vos levert in combinatie met partners drie soorten warmtepompen. Dit zijn de Lucht-Waterwarmtepomp, de Lucht-Luchtwarmtepomp en de Water-Waterwarmtepomp. Deze soorten hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Mechanische ventilatie met of zonder WarmteTerugWinning

Beaujean & de Vos heeft ook veel ervaring met diensten met betrekking tot mechanische afzuiging in woningen en andere panden. Dit houdt in dat er in meerdere ruimtes ventielen in het plafond zitten en dat een ventilatiebox regelt dat de lucht binnen wordt afgezogen en naar buiten wordt gebracht. Dit wordt vaak gecombineerd met gevelroosters, dit zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit.

WTW luchtbehandeling zorgt voor circulatie, verversing en filtering van de lucht binnen panden en woningen en dus voor een schone lucht. Daarnaast is er de mogelijkheid dat de luchtbehandeling ook zorgt voor verwarming en koeling, waardoor er een fijne omgevingstemperatuur ontstaat.

De WTW-unit zorgt ervoor dat vervuilde lucht uit uw woning wordt afgezogen en er verse lucht in uw woning wordt ingeblazen. De vervuilde binnenlucht verwarmt de verse buitenlucht waardoor er warme lucht in uw woning wordt ingeblazen, de energie die dus de woning in is gebracht wordt weer hergebruikt. Hierdoor ontstaat een energie zuinige installatie.

Brandbestrijding

Beaujean & de Vos kan u ook helpen met brandbestrijdende voorzieningen. Brandbestrijdende voorzieningen kunnen zijn een handblusser, brandslanghaspel of zelfs een droge blusleiding, uiteraard wordt de installatie gekeurd opgeleverd.