Diensten

Beaujean & de Vos b.v.

Beaujean & de Vos B.V. heeft veel ervaring met diensten op het gebied van: loodgieterswerk, sanitaire installaties, verwarming en koeling, mechanische ventilatie en zink- en dakwerk. Hieronder wordt uitgelegd wat elke dienst inhoudt en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Loodgieterswerk

Onder loodgieterswerk wordt onder andere verstaan het vervangen of plaatsen van installaties, rioleringen en water- en gasleidingen. 
Ook valt het onderhoud van bjivoorbeeld installaties, rioleringen en leidingen onder loodgieterswerk. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en kunnen eventuele problemen opgelost worden of versleten onderdelen vervangen worden.

Sanitaire installatie

Voor het plaatsen of vervangen van het sanitair in de utiliteitsbouw en woningbouwprojecten bent u bij Beaujean & de Vos aan het goede adres. Dit betreft zowel nieuw sanitair als renovatieprojecten. Deze projecten kunnen betrekking hebben op alleen het sanitair, of uitgebreider zijn door ook het leidingwerk aan te passen. Daarnaast levert Beaujean & de Vos ook sanitair voor nieuwbouwwoningen, aangepast op de specifieke wensen van de klant.

 

Verwarming en koeling

Voor de utiliteits- en woningbouwprojecten biedt Beaujean & de Vos de volgende verwarmings- en koelingsmogelijkheden aan: CV-ketel, radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, luchtbehandeling, WTW en Evohome.

Naast de CV-ketel biedt Beaujean & de Vos ook hoog-en laagtemperatuur radiatoren aan als optie om panden te verwarmen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te verwarmen door middel van gewone vloerverwarming die geschikt is voor een warmtepomp. De voordelen van vloerverwarming zijn duurzaamheid en besparing op de energiekosten en meer comfort door gelijkmatige verwarming.

Een warmtepomp verwarmt woningen en water zonder gas, door warmte uit grondwater of de lucht te onttrekken. Daarnaast kunnen sommige nieuwe warmtepompen woningen ook koelen. Een warmtepomp is duurzaam, zorgt voor besparing op de energiekosten en onder bepaalde voorwaarden is er subsidie mogelijk voor de warmtepomp. Beaujean & de Vos levert in combinatie met partners drie soorten warmtepompen. Dit zijn de Lucht-Waterwarmtepomp, de Lucht-Luchtwarmtepomp en de Water-Waterwarmtepomp. Deze soorten hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Luchtbehandeling zorgt voor circulatie, verversing en filtering van de lucht binnen panden en woningen en dus voor een schone lucht. Daarnaast is er de mogelijkheid dat de luchtbehandeling ook zorgt voor verwarming en koeling, waardoor er een fijne omgevingstemperatuur ontstaat. De luchtbehandeling kan in combinatie met een WTW-unit toegepast worden, waardoor u door beide opties nog zuiniger en duurzamer bezig bent. Een WTW unit is ventilatie wat ervoor zorgt dat vervuilde lucht vervangen wordt door schone lucht en tijdens dit proces wordt er warmte teruggewonnen. Het is dus energiezuinig.

Een ander duurzaam systeem wat Beaujean & de Vos aanbiedt voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw is Evohome. Dit kan op elk verwarmingssysteem aangesloten worden en zorgt ervoor dat de verwarming per ruimte geregeld kan worden en dus lager of uitgezet kan worden in ruimtes die niet gebruikt worden. Hierdoor is het energiezuinig en zorgt het voor een hoger comfort.

 

Mechanische ventilatie

Beaujean & de Vos heeft ook veel ervaring met diensten met betrekking tot mechanische ventilatie in woningen en andere panden. Dit houdt in dat er in meerdere ruimtes ventielen in het plafond zitten en dat een ventilatiebox regelt dat de lucht naar buiten wordt gebracht. Dit wordt vaak gecombineerd met roosters, voor een gezonde luchtkwaliteit.

 

Zink- en dakwerk

 

Beaujean & de Vos biedt diensten aan in zink- en dakwerk. Onder zinkwerk wordt verstaan het plaatsen en onderhouden van zinken, kopere of kunststof hemelwater afvoersystemen, zoals goten, regenpijpen, dakkapellen en schoorstenen. Gevel- en dakbekleding wordt vaak gebruikt om vocht buiten de woningen te houden.