Over Beaujean & de Vos

Beaujean & de Vos b.v.

Beaujean & de Vos B.V. is een erkend installatiebedrijf gevestigd te Rotterdam. In 1919 is Beaujean & de Vos opgericht en levert dus al meer dan 100 jaar diensten op het gebied van loodgieters- en installatiewerk. Het bedrijf is als eenmanszaak gestart en doorgegroeid naar een B.V. met ongeveer 15 à 20 medewerkers. In December 2016 heeft de huidige directeur Arjan van Nieuwkerk het bedrijf overgenomen en zet met veel passie samen met de medewerkers de werkzaamheden voort. Deze werkzaamheden hebben betrekking op de vele verschillende gebieden binnen de installatietechniek. Zo heeft Beaujean & de Vos veel ervaring in het uitvoeren van projecten ten behoeve van utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie. 

 

De utiliteitswerken omvatten zowel hoogbouw als laagbouw, zoals congrescentrums, scholen, kantoren en parkeergarages.  De woningbouw betreft zowel huurwoningen als koopwoningen en het transformeren van kantoren naar woningen. 

 

De ervaring van Beaujean & de Vos wordt toegepast op het gebied van loodgieterswerk, sanitaire installaties, verwarming en koeling, mechanische ventilatie. Beaujean & de Vos houdt ook rekening met de toekomstige generaties. De veranderingen met betrekking tot duurzame energie worden waar mogelijk meegenomen in de bedrijfsvoering en eventuele projecten. Zo worden er op meerdere projecten warmtepompen geplaatst en aangesloten.