Over Beaujean & de Vos

Beaujean & de Vos b.v.

Beaujean & de Vos B.V. is een erkend installatiebedrijf gevestigd te Rotterdam. In 1919 is Beaujean & de Vos opgericht en levert dus al meer dan 100 jaar diensten op het gebied van loodgieters- en installatiewerk. Het bedrijf is als eenmanszaak gestart en doorgegroeid naar een B.V. met ongeveer 15 à 20 medewerkers.  In December 2016 heeft directeur Arjan van Nieuwkerk het bedrijf overgenomen en zet met veel passie samen met de medewerkers de werkzaamheden voort. Deze werkzaamheden hebben betrekking op de vele verschillende gebieden binnen de installatietechniek. Zo heeft Beaujean & de Vos veel ervaring in het uitvoeren van projecten ten behoeve van utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en particulieren.

De utiliteitswerken omvatten zowel hoogbouw als laagbouw, zoals congrescentrums, scholen, kantoren en parkeergarages.  De woningbouw betreft zowel huurwoningen als koopwoningen en het transformeren van kantoren naar woningen. De renovatieprojecten omvatten zowel de utiliteitswerken als de woningbouw. Een voorbeeld hiervan zijn clusters woningen die in het kader van stadsvernieuwing gerenoveerd worden. Hiernaast staat Beaujean & de Vos ook voor particulieren klaar, door middel van onderhoudscontracten voor C.V.-onderhoud.

De ervaring van Beaujean & de Vos wordt toegepast op het gebied van loodgieterswerk, sanitaire installaties, verwarming en koeling, mechanische ventilatie en zink- en dakwerk. Beaujean & de Vos houdt ook rekening met de toekomstige generaties. De veranderingen met betrekking tot duurzame energie worden waar mogelijk meegenomen in de bedrijfsvoering en eventuele projecten. Zo wordt er op meerdere projecten gewerkt met warmtepompen.